ZogaBlog

Sport,tudomány,edzéstechnika,Erdei Zsolttól a női vízilabda válogatotton keresztül Verrasztóig

Friss topikok

  • Ronin2010: Kedves Zoga! Az 1970-es évek végén és a 80-as évek elején a középtávfutóimat a fenti elvek alapján... (2014.01.01. 13:34) Sport határok nélkül
  • knopers: Minden kezdet nehéz, de aztán sem lesz könnyebb, így hajrá előre!! (2013.11.17. 19:30) Egy OB margójára az EB előtt....
  • zoga: @khamul: szia Khamul! Pont ezekért a dolgokért vannak az időszakos vérvételek,hogy ne csak beszélj... (2013.11.17. 06:02) Maholnap...
  • azatya: Hat, most nagyon hianyoztal onnan :( (2013.03.30. 23:23)
  • gunyo: Varjuk a napi beszamolokat es foleg a meccset! Mindent bele !! (2012.07.27. 14:30)

Maholnap...

2013.09.27. 11:47 zoga

Felélesztem a blogot,de nem Erdei miatt,hanem az azóta történtek ill. a lehetséges történések miatt. Megnézve az utolsó bejegyzésemet Madár edzéséről,igencsak le vagyok maradva...nézzük mi történt azóta:

1.Kurta-furcsa szakítás Madár oldaláról,amit a mai napig nem értek, csak annyit tudok,ami az újságban és a neten megjelent. Persze nekem is van elméletem az okokról, de ez csak találgatás lenne. Egy biztos,a sérüléseihez semmi közöm nincs,azt nem lehet rám verni. A többi meg homályos,ködös és érthetetlen..

2.Olimpiai 4.hely és Világbajnoki bronzérem a pólós lányokkal, lehetett volna picit fényesebb mind a kettő,de lesz majd, ebben biztos vagyok.

3.Próbálkozás és idáig teljes elutasítás a szakmám hivatalossá tételéről,sajnos az "erőnléti edző" titulust még csak saját magunknak adogatjuk. Némi reménysugár azért akad,igyekszem belekapaszkodni és a lehető legtöbbet kihozni belőle. Majd meglátjuk...

4. 3, sok érdeklődőt vonzó szemináriumot tartottam a lehetséges változtatásokról és technikákról, lesz még folytatás, mert igény van rá.

5.Fábiánné Rozsnyói Katalin "eltiltott" Kammereréktől,mert csak összezavarom a srácokat,ha tudják milyen eredményeket érnek el és hová kellene még fejlődniük. Ezek a "micsodák" amivel mérek, nem érnek semmit,sokkal jobb,az edzői szem..Az eredményekben ez nem mutatkozott meg....

Ami most van és lesz:

1 hónapja dolgozom a Verrasztó testvérekkel, nagyon profi a hozzáállásuk, ez az eredményekben is megmutatkozik. Idén 3 VK, egy országos bajnokság és egy rövidpályás EB lesz, remélhetőleg sok-sok aranyéremmel :) Középtávon a jövő évi EB és a 2016-os olimpia szerepel

2.Világkupa idén, EB jövőre itthon a vízilabdásokkal,most már kimondottan az aranyérem megszerzése a cél.

3.Egy új rendszer kiépítése és alkalmazása, amivel pozitív irányban tudom befolyásolni a teljesítményt, energiaszintet, hormonszinteket. Nem táplálékkiegészítő, hanem egy gép,ami biorezonanciás elven működik,de ezt a sport programot eddig nem használták,csak a Kínaiak a pekingi olimpián, ahol megnyerték a csapatversenyt...:). Mostantól 8 évig Magyarországon és Európában csak én használhatom.

Nos röviden ennyi az induláshoz, remélem sok jó hírt sikerül majd ide beírnom a jövőben....

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoga.blog.hu/api/trackback/id/tr665536035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.11.12. 15:24:16

Kedves Zoga,

Érdeklődéssel olvastam a bejegyzéseket. Tök jó, hogy úszásban és vízilabdában vannak bátor és innovatív emberek, és nagy kár, hogy fociban nincsenek.

Egyetlen megjegyzésem lenne a biorezonanciás készülékkel kapcsolatban:
nem vagyok orvos vagy biofizikus, de minimálisan azért rálátok a dologra. Amivel eddig én találkoztam ilyen név alatt, az szerintem puszta blöff volt, nem több.
Könnyen lehet, hogy ezt azok is így gondolják, akik a SOTE, MOB vagy MTA különböző testületeiben ülnek, és a stratégiai döntéseket hozzák (nem tartozom közéjük!!).

Ezt azért írom, mert szerintem a munkássága hivatalos elfogadását akadályozni fogja, ha túl szorosan összeforr a biorezonanciával. Ennek ugyanis a bioenergiához, homeopátiához hasonlóan egyértelműen negatív a csengése ezekben a berkekben.

zoga 2013.11.17. 06:02:57

@khamul: szia Khamul! Pont ezekért a dolgokért vannak az időszakos vérvételek,hogy ne csak beszéljünk róla,hanem bizonyítsunk is! nincs olyan validált lelet,ami ne bizonyítana szignifikáns emelkedést. Jelen esetben 0,05 mg/lről akár 0,9re vagy még magasabbra.Ilyen értékek mellett nem lehet "kamuról" beszélni.
süti beállítások módosítása