ZogaBlog

Sport,tudomány,edzéstechnika,Erdei Zsolttól a női vízilabda válogatotton keresztül Verrasztóig

Friss topikok

  • Ronin2010: Kedves Zoga! Az 1970-es évek végén és a 80-as évek elején a középtávfutóimat a fenti elvek alapján... (2014.01.01. 13:34) Sport határok nélkül
  • knopers: Minden kezdet nehéz, de aztán sem lesz könnyebb, így hajrá előre!! (2013.11.17. 19:30) Egy OB margójára az EB előtt....
  • zoga: @khamul: szia Khamul! Pont ezekért a dolgokért vannak az időszakos vérvételek,hogy ne csak beszélj... (2013.11.17. 06:02) Maholnap...
  • azatya: Hat, most nagyon hianyoztal onnan :( (2013.03.30. 23:23)
  • gunyo: Varjuk a napi beszamolokat es foleg a meccset! Mindent bele !! (2012.07.27. 14:30)

2011.04.29. 19:35 zoga

Byron Mitchell,a hivatalosan is bejelentett ellenfél!

"A korábban két súlycsoportban is világbajnok Erdei Zsolt (32-0, 17 KO) június 4-én New Jersey-ben (Atlantic City-ben) tér vissza a ringbe az amerikai Byron Mitchell (28-7-1, 21 KO) ellen. Ez lesz a második mérkőzése amerikai promótere, Lou DiBella irányítása mellett. A kétszeres, WBO és WBC veretlen világbajnoka a rendkívül magas nézettségű amerikai TV csatorna, a Showtime közvetítésében mutathatja meg magát és kiváló bokszolói képességeit a félnehézsúlyú közdelemben a korábbi nagyközépsúlyú világbajnok Byron Mitchell ellen."

Nem emiatt,hanem mert úgy láttam lelkileg feltöltődött a hírtől , a mai edzést egy kicsit lazábbra vettem, legyen még egy kis plusz. Irgalmatlanul hosszú felkészülés van mögötte,bőven van időm játszani a terheléssel annak függvényében mennyire friss szellemileg.Fizikai vonzatban soha egy szó nem esett még a könnyítésről,neki lelkiismeretfurdalása van,ha az előírt penzumot nem csinálja meg.(edzők álma:))

Szóval kedden utazunk,addíg még 3 edzés.

Biztos emlékeztek a Rocky filmek közül arra,amiben Dolph Lundgren az ellenfele Stallonenak,van benne egy jelenet,ahol függőleges felüléseket,és egy spéci,teljes testet igénybevevő hasgyakorlatot végez a faházban. Tarkóállás,és az egész test nyújtott lábbal elindul a föld felé,miközben a két kezével a feje mögött kapaszkodik.Elér majdnem vizszintesbe,majd innen visszahúzza magát függőleges helyzetbe. Versenyre készültem a múlt század végén:) és nagyon elégedett voltam magammal,hogy meg tudtam csinálni 5* egymás után úgy,hogy a lábfejem majdnem leért a földre. Elmondtam neki a sztorit, ki fogjátok találni,nekiállt, és 6* megcsinálta:) Fogcsikorgatva,de ment neki! Legközelebb lefényképezem,hogy megértsétek,vagy nézzétek meg a filmet mégegyszer:)

Ma láttam a szemében a tüzet,amit még az elején láttam,amikor április 16-ra készültünk..Jó lesz, nagyon jó!!

Megtaláltam a neten:))

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoga.blog.hu/api/trackback/id/tr662865282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tito_ 2011.05.01. 12:22:53

Szia Zoga,
a képek és az elbeszélésed alapján jó kondiban van Madár, reméljük ez a következő meccseken is meglátszik majd. Még régebben volt egy cikk, amiben azt írták, hogy a kondi mellett speciális gyakorlatokkal Madár ütőerejét is megpróbáljátok majd növelni. Arra lennék kíváncsi, hogy ezen a téren értetek-e el valamilyen fejlődést?
Köszi a választ és további sok sikert mindkettőtöknek!
T.

zoga 2011.05.02. 22:18:31

@Tito_: Szia Tito! Mindenképpen nőtt az ütőereje,szerinted miért hozatott a Paffentől új boxzsákokat a KSI-nek:)
Félretéve a (nem is) tréfát,nagyobb izomtömeg,meglévő szenzációs technika,mozgékonyabb izületek,jobb súlypont= nagyobb ütőerő

Shyr Kahn 2011.05.03. 17:25:55

Mi a konditeremben úgy hívtuk, hogy erőhas... és mivel vékony vagyok elég sokszor meg tudtam csinálni. Jó gyakorlat a hasizom statikusabb terhelésére.
süti beállítások módosítása